Byggstädning i Stockholm

Planerar du att renovera i bostaden eller har du kanske nyligen gjort en omfattande förändring? Härligt! Att fräscha upp i sitt hem, i sin fastighet eller på företaget kan göra stor skillnad för livskvaliteten, men efter en renovering krävs en hel del städning. Vi åtar oss uppdrag inom hela Stockholmsområdet och hjälper kunder i Östermalm såväl som i Nacka och Huddinge. Välkomna att kontakta oss idag för en fri offert!

Städning på Byggarbetsplatser

Låt oss hjälpa er städa er byggarbetsplats så ni slipper oroa er om det. Proffsiga lösningar.

Lättrivning

Vi hjälper gärna med lättrivning & andra uppdrag på bygget. Hör av dig för mer info!

Nyttja RUT-avdraget

Om det gäller en byggstädning i hemmet så kan ni som privatperson nyttja RUT-Avdraget.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  RUT-avdrag

  50% av arbetskostnaden dras av

  Boka Byggstädning i Stockholm Vi arbetar med både kontor, lagerlokaler, butiker, kommersiella fastigheter, villor & hyresfastigheter

  Vi gör byggarbetet enklare i Stockholm

  Byggdamm skiljer sig på många sätt från vanligt damm. Det lägger sig som ett mycket tunt lager och kan vara mycket svårt att få bort. Våra professionella och noggranna medarbetare vet precis vilka metoder och vilket material som krävs för att klara av uppgiften. Vi hjälper dig med byggstädning såväl som grovstädning och kan även erbjuda sanering när vi ändå är igång.

  Helhetslösningar för alla behov

  Vi erbjuder projektledning inom alla yrkesgrupper och det innebär att vi kan ge dig helhetslösningar för alla typer av behov. Under ett och samma tak har vi samlat duktiga städare, byggare, målare och grävmaskinister för alla typer av uppdrag. Vår breda kompetens och många år i branschen har gett oss den erfarenhet som vi har idag. Vi arbetar med både kontor, lagerlokaler, butiker, kommersiella fastigheter, villor och hyresfastigheter.

  RUT-avdrag för byggstädning

  Anlitar du oss som privatperson har du rätt att använda RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. Med RUT-avdraget får du en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden. Observera att avdraget endast gäller om städningen utförs på en adress där du står skriven eller på ett hus som du själv äger. För företag kan vi istället dra av momsen och på så sätt sänka kostnaderna. Med oss blir byggstädningen lekande lätt och tack vare vår totalentreprenad kan vi också bistå med bärhjälp, montering och enklare byggarbete.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med byggstädning eller är du intresserad av en offert? Beroende på objektets storlek och hur omfattande städningen är kan vi vilja komma ut på ett personligt möte som ett första steg. Därefter åker vi tillbaka och sätter ihop en prisvärd offert med ett fast pris. När du känner dig redo att boka är det bara att du kontaktar oss, så hittar vi en tid och dag som passar dig. Inget arbete är för stort eller för litet för oss och vi hjälper alla kundgrupper!

  Vi arbetar även med kontorsstädning i Stockholm. Klicka här för mer information.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!





   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-124 11 541
   Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

   Vanliga frågor Inför en städning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste:

   Hur mycket kostar städning?

   Hur mycket just din städning kommer att kosta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer objektets storlek att ha betydelse, men också vald städfrekvens, abonnemang och vilka städmoment du vill ska utföras. När du hör av dig till oss ser vi till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet.

   Vad ingår i en hemstädning?

   Vi jobbar med färdiga helhetslösningar som passar de allra flesta, men kan också skräddarsy städinstruktioner efter just dina behov och önskemål. Det vanligaste är att hemstädning inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toalett, samt torkning av fria ytor, t.ex, fönsterbrädor, matbord och liknande.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som uppfyller villkoren. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av den totala kostnaden för din städning, förutsatt att städningen sker i din egen bostad. Vi hjälper dig med all kontakt med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar.

   Vilka abonnemang erbjuder ni?

   Vi har flera olika typer av abonnemang som du kan använda dig av för hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Hör av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta ett abonnemang som passar dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Städfirma för regelbunden hemstädning till vår 3-plans villa i Åkersberga. Alltid trevligt bemötande från alla städare på plats. Är flexibla med tider. Vi rekommenderar detta städföretag för alla slags städuppdrag!

   Adam, Åkersberga

   Stockholms Städfirma har vi anlitat under flera olika byggprojekt där vi behövde hjälp med byggstädningen. Alltid snabb återkoppling på förfrågan samt anpassar sig gärna efter när våra killar är klara med arbetet. Rekommenderas!

   Byggare, Stockholm

   Vi tar oss hjälp av Stockholms Städfirma en gång i månaden för kontorsstädning. Mycket trevliga över telefon och proffsiga. Kommer förbi efter eller innan kontorstider för att undvika att de stör på kontoret. Vi rekommenderar!

   Martin, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trapphusstädning. BRF Uppsala

   Regelbunden städning i trapphus 2 gånger per månad till BRF i Uppsala.

   Byggstädning. Lokal Södermalm

   Större byggstädning på byggarbetsplats i Södermalm till byggfirma.

   Hemstädning. Villa Rimbo

   Städning 1 gång i veckan till villaägare i Rimbo, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!





    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-124 11 541
    Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

    Offert? Klicka här