Hemstädning i Stockholm

I den stressiga vardag som många lever i är det svårt att hinna med allt arbete i hemmet. Kläderna läggs på en hög och golvet har inte blivit avtorkat på veckor. Oroa dig inte! Att försöka hinna med allting på egen hand är svårt, men med hjälp av en professionell städfirma blir arbetet lekande lätt. Vi har många års erfarenhet av hemstädning och personal som är noggrann och pålitlig. Välkomna att kontakta oss idag för en fri offert!

Städning av Hem

När du kontaktar oss vill vi gärna veta mer om ditt hem och vad du behöver hjälp med.

Abonnemang på hemstädning

Vi erbjuder smidiga abonnemang på hemstädning till alla slags kunder. Hör av dig för mer info!

Nyttja RUT-avdraget

Våra duktiga och kunniga medarbetare hjälper er gärna mer frågor kring RUT-Avdraget.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  RUT-avdrag

  50% av arbetskostnaden dras av

  Boka Hemstädning i Stockholm Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar dig

  Ett skinande hem ger bättre livskvalitet

  Det är få saker som är lika trevliga som att stiga in i ett hem som är städat och fräscht. Med våra duktiga och pålitliga medarbetare kan du vara säker på att få avkoppling efter en stressig vardag. Hemstädning har blivit allt mer populärt hos barnfamiljer såväl som par och äldre. Vår städfirma åtar oss uppdrag inom hela Stockholmsområdet, från Älvsjö och Farsta till Sollentuna och innerstan.

  Smidiga abonnemang på hemstädning

  För att det ska bli så enkelt för dig som möjligt erbjuder vi en rad smidiga och praktiska abonnemang. Med ett abonnemang på hemstädning behöver du inte ringa till oss varje gång du vill boka in ett städtillfälle. Vi förbestämmer en frekvens och en dag i veckan som passar dig. Kontakta vår kundservice så berättar vi mer om hur hemstädningen går till och hur vi kan hjälpa dig. Vår kundservice är mycket professionell och trevlig och besvarar även alla dina frågor och funderingar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-124 11 541
   Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

   RUT-avdrag ger lägre kostnader

   När du anlitar oss för hemstädning har du möjlighet att nyttja RUT-avdraget. Med RUT-avdraget kan du sänka dina kostnader för städningen med hela 50 %. Vi ser till att sköta all kontakt med Skatteverket åt dig och det enda vi behöver är ditt personnummer. När städningen är klar får du en faktura som redan är reducerad. Naturligtvis kan vi även se till att du får ut en offert på hemstädningen, så att du i förväg vet hur mycket det kommer att kosta. Vi erbjuder högkvalitativa och prisvärda städningar i Norrtälje med omnejd.

   Städning på dina villkor

   För oss är det viktigt att du som kund alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss för hemstädning. För att säkerställa detta erbjuder vi både försäkringar såväl som nöjd kund garanti. Vi hjälper både fastighetsägare, företag och privatpersoner med städning för alla kundgrupper. I hemstädningen ingår bland annat dammsugning, svabba golv och skura badrum, men vi skräddarsyr gärna lösningar efter dina behov.

   Vi erbjuder även byggstädning i samband vid renoveringar i Stockholm. Läs mer här.

   Vanliga frågor Inför en städning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste:

   Hur mycket kostar städning?

   Hur mycket just din städning kommer att kosta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer objektets storlek att ha betydelse, men också vald städfrekvens, abonnemang och vilka städmoment du vill ska utföras. När du hör av dig till oss ser vi till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet.

   Vad ingår i en hemstädning?

   Vi jobbar med färdiga helhetslösningar som passar de allra flesta, men kan också skräddarsy städinstruktioner efter just dina behov och önskemål. Det vanligaste är att hemstädning inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toalett, samt torkning av fria ytor, t.ex, fönsterbrädor, matbord och liknande.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som uppfyller villkoren. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av den totala kostnaden för din städning, förutsatt att städningen sker i din egen bostad. Vi hjälper dig med all kontakt med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar.

   Vilka abonnemang erbjuder ni?

   Vi har flera olika typer av abonnemang som du kan använda dig av för hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Hör av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta ett abonnemang som passar dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Städfirma för regelbunden hemstädning till vår 3-plans villa i Åkersberga. Alltid trevligt bemötande från alla städare på plats. Är flexibla med tider. Vi rekommenderar detta städföretag för alla slags städuppdrag!

   Adam, Åkersberga

   Stockholms Städfirma har vi anlitat under flera olika byggprojekt där vi behövde hjälp med byggstädningen. Alltid snabb återkoppling på förfrågan samt anpassar sig gärna efter när våra killar är klara med arbetet. Rekommenderas!

   Byggare, Stockholm

   Vi tar oss hjälp av Stockholms Städfirma en gång i månaden för kontorsstädning. Mycket trevliga över telefon och proffsiga. Kommer förbi efter eller innan kontorstider för att undvika att de stör på kontoret. Vi rekommenderar!

   Martin, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trapphusstädning. BRF Uppsala

   Regelbunden städning i trapphus 2 gånger per månad till BRF i Uppsala.

   Byggstädning. Lokal Södermalm

   Större byggstädning på byggarbetsplats i Södermalm till byggfirma.

   Hemstädning. Villa Rimbo

   Städning 1 gång i veckan till villaägare i Rimbo, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-124 11 541
    Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

    Offert? Klicka här