Städfirma på Lidingö i Stockholm

När du är i behov av hjälp med städning i hemmet, på kontoret eller i fastigheten är vi rätt företag att vända sig till runt Lidingö. Vi har lång erfarenhet inom många olika typer av städtjänster och arbetar i privata villor såväl som i större kommersiella fastigheter. Vi åtar oss både små och stora uppdrag på Lidingö, men har kunder inom hela Stockholmsområdet. Till oss kan du vända dig om du bor i Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg. Välkomna att kontakta oss idag för en fri offert!

Hemstädning

Vi erbjuder högkvalitativa och prisvärda hemstädningar runt Danderyd med omnejd.

Kontorsstädning

När du kontaktar oss vill vi gärna veta mer om ditt företag och vad du behöver hjälp med

Trapphusstädning

Våra duktiga och kunniga medarbetare har lång erfarenhet inom trapphus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  RUT-avdrag

  50% av arbetskostnaden dras av

  Om Städfirman på Lidingö & Stockholms Skärgård Vi arbetar i bl.a. Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Askrike, Gåshaga m.m.

  En städfirma från Lidingö med fokus på miljö

  Att värna om miljön är väldigt viktigt och extra viktigt är det när man arbetar med städning och hygien. Vi använder oss av miljövänliga och trygga produkter som håller en hög standard och som rengör skonsamt och effektivt på samma gång. Vår personal har dessutom en ordentligt utbildning bakom sig, för att på så sätt veta hur produkterna ska användas på bästa sätt.

  Städning med 100 % nöjd kund garanti

  Vi jobbar hårt för att se till att du som kund hos oss alltid är helt nöjd med arbetet. Därför ser vi inte bara till att ha en gemensam slutbesiktning med kunden för att du ska kunna godkänna resultatet, utan vi erbjuder även en 100 % nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte lämnar bostaden eller fastigheten förrän du är helt nöjd.

  Vårt fokus är du som kund på Lidingö

  Vi jobbar hårt för att skapa en bättre och hälsosammare inomhusmiljö för alla våra kunder i Skärsätra, Torsvik, Näset, Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge & Mosstorp med omnejd. Vårt mål är att se till att du får en fin och fräsch bostad att komma hem till eller arbetsplats att spendera dagen på. Vi jobbar med trygga och bedrövade metoder och utbildar oss kontinuerligt för att hålla jämna steg med branschen.

  En trygg och professionell städfirma

  Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker när du använder dig av oss. Vi har således bra och kompletta försäkringar och en garanti som säkerställer ett bra resultat. Efter arbetet sker även en slutbesiktning tillsammans med kunden.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-124 11 541
   Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

   Vanliga frågor Inför en städning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste:

   Hur mycket kostar städning?

   Hur mycket just din städning kommer att kosta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer objektets storlek att ha betydelse, men också vald städfrekvens, abonnemang och vilka städmoment du vill ska utföras. När du hör av dig till oss ser vi till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet.

   Vad ingår i en hemstädning?

   Vi jobbar med färdiga helhetslösningar som passar de allra flesta, men kan också skräddarsy städinstruktioner efter just dina behov och önskemål. Det vanligaste är att hemstädning inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toalett, samt torkning av fria ytor, t.ex, fönsterbrädor, matbord och liknande.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som uppfyller villkoren. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av den totala kostnaden för din städning, förutsatt att städningen sker i din egen bostad. Vi hjälper dig med all kontakt med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar.

   Vilka abonnemang erbjuder ni?

   Vi har flera olika typer av abonnemang som du kan använda dig av för hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Hör av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta ett abonnemang som passar dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Städfirma för regelbunden hemstädning till vår 3-plans villa i Åkersberga. Alltid trevligt bemötande från alla städare på plats. Är flexibla med tider. Vi rekommenderar detta städföretag för alla slags städuppdrag!

   Adam, Åkersberga

   Stockholms Städfirma har vi anlitat under flera olika byggprojekt där vi behövde hjälp med byggstädningen. Alltid snabb återkoppling på förfrågan samt anpassar sig gärna efter när våra killar är klara med arbetet. Rekommenderas!

   Byggare, Stockholm

   Vi tar oss hjälp av Stockholms Städfirma en gång i månaden för kontorsstädning. Mycket trevliga över telefon och proffsiga. Kommer förbi efter eller innan kontorstider för att undvika att de stör på kontoret. Vi rekommenderar!

   Martin, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trapphusstädning. BRF Uppsala

   Regelbunden städning i trapphus 2 gånger per månad till BRF i Uppsala.

   Byggstädning. Lokal Södermalm

   Större byggstädning på byggarbetsplats i Södermalm till byggfirma.

   Hemstädning. Villa Rimbo

   Städning 1 gång i veckan till villaägare i Rimbo, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-124 11 541
    Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

    Offert? Klicka här