Kontakta Stockholms Städfirma

Oavsett om du är företagare, fastighetsägare eller privatperson kan du vända dig till oss när du vill boka in en städning. Vi erbjuder allt från trappstädning till kontorsstädning och hemstädning, men kan också hjälpa till vid renoveringar av bostäder såväl som trapphus. Tack vare vår totalentreprenad i egen regi kan vi bistå med både städare, målare, hantverkare och mycket mer. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Hemstädning

Hemstädning har blivit allt mer populärt hos barnfamiljer såväl som par och äldre.

Kontorsstädning

Hos oss hittar du smidiga och enkla abonnemang som gör det lätt för dig att hålla kontoret i toppskick.

Trapphusstädning

Vi hjälper dig och ser till att trapphuset är i bästa skick varje dag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  RUT-avdrag

  50% av arbetskostnaden dras av
  Välj en städfirma som får dig att känna dig trygg

  Vi vet hur viktigt det är för dig som kund att känna dig trygg när du anlitar en städfirma. Det är trots allt så att en okänd person ska komma in i ditt hem eller på ditt företag. Vi garanterar att all vår personal städar på ett omsorgsfullt och noggrant sätt och att du som kund alltid får vara delaktig i de städinstruktioner som sätts upp. Om en olycka ändå skulle vara framme har vi trygga och kompletta försäkringar som täcker upp för kund såväl som för personal.

  Städning för alla kundgrupper i Stockholm Kostnadsfri vägledning och hembesök

  Vi tar ansvar i branschen

  Vårt mål är att utveckla städbranschen och få den att bli ännu större och bättre. Det gör vi genom att använda oss av trygga och beprövade metoder, samtidigt som vi utbildar oss inom de allra senaste teknikerna för att hålla oss rätt i tiden. Vår städfirma är professionell och registrerade för F-skatt. Det innebär att du kan använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss i privat syfte.

  Kontakta oss för en fri offert idag!

  Vi erbjuder rådgivning och helhetslösningar till våra kunder. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert eller för att veta mer om våra tjänster.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-124 11 541
   Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

   Vanliga frågor Inför en städning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste:

   Hur mycket kostar städning?

   Hur mycket just din städning kommer att kosta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer objektets storlek att ha betydelse, men också vald städfrekvens, abonnemang och vilka städmoment du vill ska utföras. När du hör av dig till oss ser vi till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet.

   Vad ingår i en hemstädning?

   Vi jobbar med färdiga helhetslösningar som passar de allra flesta, men kan också skräddarsy städinstruktioner efter just dina behov och önskemål. Det vanligaste är att hemstädning inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toalett, samt torkning av fria ytor, t.ex, fönsterbrädor, matbord och liknande.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som uppfyller villkoren. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av den totala kostnaden för din städning, förutsatt att städningen sker i din egen bostad. Vi hjälper dig med all kontakt med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar.

   Vilka abonnemang erbjuder ni?

   Vi har flera olika typer av abonnemang som du kan använda dig av för hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Hör av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta ett abonnemang som passar dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Städfirma för regelbunden hemstädning till vår 3-plans villa i Åkersberga. Alltid trevligt bemötande från alla städare på plats. Är flexibla med tider. Vi rekommenderar detta städföretag för alla slags städuppdrag!

   Adam, Åkersberga

   Stockholms Städfirma har vi anlitat under flera olika byggprojekt där vi behövde hjälp med byggstädningen. Alltid snabb återkoppling på förfrågan samt anpassar sig gärna efter när våra killar är klara med arbetet. Rekommenderas!

   Byggare, Stockholm

   Vi tar oss hjälp av Stockholms Städfirma en gång i månaden för kontorsstädning. Mycket trevliga över telefon och proffsiga. Kommer förbi efter eller innan kontorstider för att undvika att de stör på kontoret. Vi rekommenderar!

   Martin, Bromma

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom hemstädning & flyttstädning till privatkunder. Våra erfarna städare hjälper er även gärna med frågor kring RUT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Med oss kan du vara säker på att arbetet blir bra utfört och att vi har trygga försäkringar och garantier som du kan luta dig mot.

   Bostadsrättförening

   Vi hjälper dagligen föreningar med städning av gemensamma utrymmen & trapphus. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med eran bostadsrättsförening!

   Företag

   Söker ni en städfirma för byggstädning eller kontorsstädning? Vi har lång erfarenhet. Kontakta oss gärna för framtida samarbeten!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trapphusstädning. BRF Uppsala

   Regelbunden städning i trapphus 2 gånger per månad till BRF i Uppsala.

   Byggstädning. Lokal Södermalm

   Större byggstädning på byggarbetsplats i Södermalm till byggfirma.

   Hemstädning. Villa Rimbo

   Städning 1 gång i veckan till villaägare i Rimbo, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-124 11 541
    Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

    Offert? Klicka här