Kontorsstädning i Stockholm

Vill du säkerställa att ditt företag alltid är i toppskick? Vi har många års erfarenhet och stor kunskap inom kontorsstädning och erbjuder städtjänster för alla typer av branscher. Tack vare våra många år i branschen vet vi precis hur vi ska gå tillväga för att värna om verksamhetens sekretess, samtidigt som vi gör ett snyggt och prydligt jobb. Välkomna att kontakta oss idag för en fri offert!

Städning av Kontor

När ni kontaktar oss vill vi gärna veta mer om ditt kontor/företag och vad ni behöver hjälp med.

Abonnemang på Kontorsstädning

Vi erbjuder flexibla abonnemang på kontorsstädning till alla slags företag. Hör av dig för mer info!

Momsfritt för Företag

Som företagare har du möjlighet att dra av momsen vilket sparar in pengar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  RUT-avdrag

  50% av arbetskostnaden dras av

  Boka Kontorsstädning i Stockholm Hör av dig för städning av ert kontor idag!

  Vi skapar en fräschare arbetsplats

  För att du och dina anställda ska trivas på arbetet är det viktigt att hygienen är på topp. Därför erbjuder vi en rad olika tjänster inom kontorsstädning för din verksamhet. Vi kan inte bara städa klassiska kontor och lokaler, utan hjälper er även med trapphusstädning, städning av förskolor, restauranger, butiker och mycket mer. Hos oss hittar du smidiga och enkla abonnemang som gör det lätt för dig att hålla kontoret i toppskick.

  Kontorsstädning – Mer än bara dammsugning

  När du kontaktar oss vill vi gärna veta mer om ditt företag och vad du behöver hjälp med. Detta tar vi gärna reda på genom ett personligt besök. Här pratar vi om vad det är för behov som ni har och vilka städinstruktioner som passar er. Utöver klassisk städning kan vi nämligen erbjuda en rad andra tjänster, t.ex. golvslipning, slipning av marmorgolv, renovering av trapphus och trapphusmålning. Allt för att ditt företag ska bli så snyggt och fräscht som möjligt.

  Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar dig

  Det är inte alla företag som är i behov av samma typ av städning och därför är vi mycket måna om att hitta skräddarsydda lösningar för alla behov. De behov man har kan variera beroende på hur stort företag man har, hur många kunder som besöker kontoret och hur många anställda som finns. Den egna standarden har naturligtvis också en avgörande roll. Oavsett hur du vill ha din kontorsstädning kan vi se till att hjälpa dig.

  Momsfritt för företagare

  Som företagare har du inte möjlighet att använda RUT-avdraget när du anlitar oss för kontorsstädning. Det du däremot har möjlighet att göra är att dra av momsen. När du hör av dig till oss och ber om en offert ser vi till att ange beloppet utan moms, så att du vet hur mycket städningen kommer att kosta. Vårt mål är att du som kund inte bara ska få prisvärda och smidiga lösningar, utan att du också ska få ett kontor som du kan känna dig riktigt stolt över!

  Vi städar även trapphus till företag, BRF:er & fastighetsägare i Stockholm. Läs mer här.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-124 11 541
   Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

   Vanliga frågor Inför en städning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste:

   Hur mycket kostar städning?

   Hur mycket just din städning kommer att kosta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer objektets storlek att ha betydelse, men också vald städfrekvens, abonnemang och vilka städmoment du vill ska utföras. När du hör av dig till oss ser vi till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet.

   Vad ingår i en hemstädning?

   Vi jobbar med färdiga helhetslösningar som passar de allra flesta, men kan också skräddarsy städinstruktioner efter just dina behov och önskemål. Det vanligaste är att hemstädning inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toalett, samt torkning av fria ytor, t.ex, fönsterbrädor, matbord och liknande.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som uppfyller villkoren. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av den totala kostnaden för din städning, förutsatt att städningen sker i din egen bostad. Vi hjälper dig med all kontakt med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar.

   Vilka abonnemang erbjuder ni?

   Vi har flera olika typer av abonnemang som du kan använda dig av för hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Hör av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta ett abonnemang som passar dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Städfirma för regelbunden hemstädning till vår 3-plans villa i Åkersberga. Alltid trevligt bemötande från alla städare på plats. Är flexibla med tider. Vi rekommenderar detta städföretag för alla slags städuppdrag!

   Adam, Åkersberga

   Stockholms Städfirma har vi anlitat under flera olika byggprojekt där vi behövde hjälp med byggstädningen. Alltid snabb återkoppling på förfrågan samt anpassar sig gärna efter när våra killar är klara med arbetet. Rekommenderas!

   Byggare, Stockholm

   Vi tar oss hjälp av Stockholms Städfirma en gång i månaden för kontorsstädning. Mycket trevliga över telefon och proffsiga. Kommer förbi efter eller innan kontorstider för att undvika att de stör på kontoret. Vi rekommenderar!

   Martin, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trapphusstädning. BRF Uppsala

   Regelbunden städning i trapphus 2 gånger per månad till BRF i Uppsala.

   Byggstädning. Lokal Södermalm

   Större byggstädning på byggarbetsplats i Södermalm till byggfirma.

   Hemstädning. Villa Rimbo

   Städning 1 gång i veckan till villaägare i Rimbo, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-124 11 541
    Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

    Offert? Klicka här