Trapphusstädning i Stockholm

Befinner ni er i Stockholm och är i behov av trapphusstädning? Då är vi rätt städfirma för dig. Vi har pålitliga och kunniga medarbetare inom flera yrkesgrupper och kan erbjuda helhetslösningar såväl som skräddarsydda alternativ för alla behov. Med oss kan du få ordning på trapphuset och säkerställa att det är på topp varje dag, även under de allra slaskigaste och regnigaste månaderna. Välkomna att kontakta oss idag för en fri offert!

Städning av Trapphus

När du kontaktar oss vill vi gärna veta mer om ditt hem och vad du behöver hjälp med.

Slipning av Golv

Vi hjälper dig med golvslipning och polering av alla slags sten & marmorgolv.

Trapphusrenovering

Våra duktiga och kunniga medarbetare har lång erfarenhet inom trapphusrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  RUT-avdrag

  50% av arbetskostnaden dras av

  Boka Trapphusstädning i Stockholm Ett rent och städat trapphus ger ett bättre intryck

  Vi hjälper dig att höja värdet på fastigheten

  Eftersom många människor rör sig i ett trapphus under dagens gång är det kanske inte så konstigt att det snabbt blir ganska smutsigt. Det gör att det kan vara svårt att hålla rent på egen hand, även om man är en större BRF där många hjälps åt. Vi hjälper dig och ser till att trapphuset är i bästa skick varje dag och kan även hjälpa till med golvslipning och slipning av marmorgolv.

  Ett fräscht trapphus ger ett bättre intryck

  Det första du ser när du kommer in i en fastighet är entrén och trapphuset. Om trapphuset ser ofräscht och smutsigt ut kan det förstöra hela intrycket. Med många års erfarenhet och kunskap bakom oss kan vi hjälpa dig med en komplett trapphusrenovering i samband med din städning. Vi har personal inom många olika yrkesgrupper som gör det möjligt att erbjuda totalentreprenad.

  Prisvärda helhetslösningar för alla behov

  Som fastighetsägare eller BRF finns det många saker att hålla reda på och vi vill göra vardagen så bekymmersfri för dig som möjligt. När du kontaktar oss bokar vi in ett personligt besök, så att vi får veta mer om dina behov och titta närmare på fastigheten och trapphuset. Därefter sätter vi ihop en offert som uppfyller alla era önskemål och krav. Det kan t.ex. handla om valet av städmoment, men också frekvens och andra tilläggstjänster.

  Totalrenovering av ditt trapphus

  Visst kan städning göra stor skillnad för hur trapphuset kommer att upplevas, men ibland är städning inte tillräckligt och en trapphusrenovering kan istället vara aktuell. Våra duktiga och kunniga medarbetare har lång erfarenhet inom trapphusrenovering och kan hjälpa dig med allt från trapphusmålning till slipning av golv.

  Hör av dig för en fri offert idag

  På så sätt kan du se till att ditt trapphus får sig en ordentligt uppfräschning. Det kommer inte bara att öka värdet på fastigheten, utan de boende kommer också att trivas mycket bättre. Slå oss en signal så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din fastighet att komma på topp

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-124 11 541
   Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

   Vanliga frågor Inför en städning kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste:

   Hur mycket kostar städning?

   Hur mycket just din städning kommer att kosta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer objektets storlek att ha betydelse, men också vald städfrekvens, abonnemang och vilka städmoment du vill ska utföras. När du hör av dig till oss ser vi till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet.

   Vad ingår i en hemstädning?

   Vi jobbar med färdiga helhetslösningar som passar de allra flesta, men kan också skräddarsy städinstruktioner efter just dina behov och önskemål. Det vanligaste är att hemstädning inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toalett, samt torkning av fria ytor, t.ex, fönsterbrädor, matbord och liknande.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   RUT-avdraget är ett skatteavdrag som tilldelas alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som uppfyller villkoren. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av den totala kostnaden för din städning, förutsatt att städningen sker i din egen bostad. Vi hjälper dig med all kontakt med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar.

   Vilka abonnemang erbjuder ni?

   Vi har flera olika typer av abonnemang som du kan använda dig av för hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Hör av dig till oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta ett abonnemang som passar dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Städfirma för regelbunden hemstädning till vår 3-plans villa i Åkersberga. Alltid trevligt bemötande från alla städare på plats. Är flexibla med tider. Vi rekommenderar detta städföretag för alla slags städuppdrag!

   Adam, Åkersberga

   Stockholms Städfirma har vi anlitat under flera olika byggprojekt där vi behövde hjälp med byggstädningen. Alltid snabb återkoppling på förfrågan samt anpassar sig gärna efter när våra killar är klara med arbetet. Rekommenderas!

   Byggare, Stockholm

   Vi tar oss hjälp av Stockholms Städfirma en gång i månaden för kontorsstädning. Mycket trevliga över telefon och proffsiga. Kommer förbi efter eller innan kontorstider för att undvika att de stör på kontoret. Vi rekommenderar!

   Martin, Bromma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trapphusstädning. BRF Uppsala

   Regelbunden städning i trapphus 2 gånger per månad till BRF i Uppsala.

   Byggstädning. Lokal Södermalm

   Större byggstädning på byggarbetsplats i Södermalm till byggfirma.

   Hemstädning. Villa Rimbo

   Städning 1 gång i veckan till villaägare i Rimbo, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa städprojekt!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-124 11 541
    Mail: offert@stockholm-stadfirma.se

    Offert? Klicka här